top of page
GA_1920x600px.webp

God Assistans

Alla ska kunna leva ett fullvärdigt liv oavsett funktionsnedsättning

“För allas rätt till ett bra liv.
För allas rätt att leva. Inte bara överleva.”

MIKAEL NORDMARK

God Assistans kommer från en önskan om att göra personlig assistans bättre. Hugo hade assistans och Mikael såg att det fanns mycket som kunde förbättras. Tillsammans med barndomsvännen Martin startade de tillsammans God Assistans. 

Hugo hade personlig assistans från att han var 10 månader gammal vilket helt förändrade Mikaels perspektiv på livet. Han sa upp sig från sitt jobb för att fokusera på familjen och byta karriär.

Martin har tillbringat större delen av sitt yrkesliv inom vård och omsorg. Sedan 2005 har han arbetat som chef inom personlig assistans.

Med Mikaels erfarenhet av Hugo och hans assistansbehov tillsammans med Martins erfarenheter och kunskap om branschen föddes idén till God Assistans. Ett assistansbolag som är bra på riktigt!

Inte bara God Assistans

Mikael och Martin såg även behov inom andra områden som angränsande till personlig assistans. Därför därför startade de God Juridik där erfarna jurister hjälper till med allt juridiskt kring assistans och God Omsorg som erbjuder avlösarservice, extrastöd och personlig omvårdnad.

Personlig Hjälp och Omsorg

Tjänsten Personlig hjälp och omsorg fungerar antingen som ett komplement till en befintlig insats eller till att få stöd överhuvudtaget. 

JennyDrakenlind_20180618_0248_WEB_1500px.JPG

Vill du veta mer om God Assistans?

God Assistans erbjuder personlig assistans i hela Sverige. Läs mer om hur personlig assistans fungerar, för kunden, för anhöriga och för barn med assistansbehov. Du kan också komma i kontakt med God Juridik ifall du har juridiska frågor kring om att söka assistans.

bottom of page